MANA MANA 1E JAN STEENSTRAAT

MANA MANA 1E JAN STEENSTRAAT Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 53 beoordelingen
28 aug 2021 om 22:37 Great food. Recommended!
27 jun 2021 om 21:22 Erg veel saus waaronder de groenten verdwenen was
6 jun 2021 om 22:55 Altijd geweldig!!!
6 jun 2021 om 18:26 Baba ganoush viel een beetje tegen, niet de rijke smaak die ik gewend ben en ook niet helemaal gepureerd
2 jun 2021 om 20:23 Het was heel lekker, maar het duurde veel te lang. Volgende keer beter.
1 jun 2021 om 16:05 The order was never delivered, and I cannot do 0 stars for either food or delivery, as such, 1 star for both.
24 mei 2021 om 21:17 Wat een heerlijk eten!!!
2 mei 2021 om 18:40 Our food was very tasty & good portions
1 mei 2021 om 12:06 Cauliflower dish is divine. I had the grilled veg this time too which was very good too.
9 apr 2021 om 9:50 Ik hou van Mana Mana maar dit gerecht was zo zout dat ik het niet op heb kunnen eten..
2 apr 2021 om 19:54 Gerookte aubergine, lekker, graag het steeltje verwijderen want vorige keer kon ik daarna naar de tandarts. Bestelling onvolledig, extra pitabroodje vergeten. Opgelost met een refund. Goed eten, kunnen investeren in Nederlands sprekende medewerkers.
27 mrt 2021 om 15:26 Very good food. Arrived warm. Favourite is the cauliflower . Very delicious