MANA MANA 1E JAN STEENSTRAAT

MANA MANA 1E JAN STEENSTRAAT Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 62 beoordelingen
12 jan 2022 om 21:30 Superlekker!
7 jan 2022 om 22:55 Waaaaanzinig lekkere dode kib!! De boemkool ook om te vèrsmaden, Seker vaker lust ik dit!
6 jan 2022 om 23:41 Excellent, fantastic chefs, fantastic staff, amazing food.
30 dec 2021 om 19:13 Bestelling niet compleet en bloemkool die soms echt heerlijk crispy is was nu zompig en nat.. jammer!
29 dec 2021 om 21:08 The cauliflower dish about which I have dreams so tasty it can be, is a bit too often lacking in flavor and temperature. No slacking please!
29 dec 2021 om 10:07 Bit long delivery time, but super tasty :) we really enjoy eating from here, thank you
28 aug 2021 om 22:37 Great food. Recommended!
27 jun 2021 om 21:22 Erg veel saus waaronder de groenten verdwenen was
6 jun 2021 om 22:55 Altijd geweldig!!!
6 jun 2021 om 18:26 Baba ganoush viel een beetje tegen, niet de rijke smaak die ik gewend ben en ook niet helemaal gepureerd
2 jun 2021 om 20:23 Het was heel lekker, maar het duurde veel te lang. Volgende keer beter.
1 jun 2021 om 16:05 The order was never delivered, and I cannot do 0 stars for either food or delivery, as such, 1 star for both.